Om Vinsiderne.dk: Prebens korte

Hvor vi almindeligvis gør noget ud af at få vores sider til at fremstå visuelt attraktive, er Prebens korte - ligesom nærværende side - visuelt helt skrabet og uden andet end ord i en lind strøm. Jeg (Preben) har siden 2012 skrevet løst og fast om egne oplevelser og observanser.

Der bliver skudt lidt mere løst fra hoften på Prebens korte end andre steder på Vinsiderne.dk.

Siden blev oprindeligt inspireret af de sociale mediers statusopdateringer og korte udtryksformer. Det spillede også en rolle, at jeg savnede en kanal til at udtrykke noget, som jeg ikke behøvede at have Helles godkendelse af, før jeg skød det af.

Meningen er, som det fremgår af navnet, at siden er personlig, og at jeg tilstræber at fatte mig i korthed. Jeg vil godt fortælle om personlige oplevelser forhåbentligt uden at det bliver for privat og bagatelagtigt. Man vil således ikke kunne møde et indlæg, der blot fortæller, at det er lykkedes mig at lave en lækker kødsovs til min spaghetti. I hvert fald ikke uden en eller anden form for perspektivering.

Prebens korte har siden lanceringen konstant været en af de mest populære sider på Vinsiderne.dk. Hvilket jeg må indrømme har overrasket mig. Men fint nok. Det er selvfølgelig med til at vedligeholde min interesse for at ytre mig kort, spontant og personligt.

Læs Prebens korte

Til oversigten over præsentationer af alle sektioner

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.