Om Vinsiderne.dk: Gode råd

Hylder med vin

Under menupunktet Gode råd kan du finde vores råd om alt fra indkøb, servering og opbevaring af vin, til hvad man bedst gør med rester af vin, som man gerne vil have fornøjelse af senere. Der er også en opfordring til at opbygge et vinlager. Billedet ovenfor er fra vores vinrum, hvor vi har indrettet os med (tilpassede) stigreoler fra Ikea.

Hvad servering angår har vi fire artikler med gode råd, hvor de to vigtigste - og også de mest besøgte - er dem der handler om henholdsvis serveringstemperaturer og vinglas.

Se oversigten over vores otte artikler med gode råd om alt vedrørende vin

Til oversigten over præsentationer af alle sektioner

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.