Om Vinsiderne.dk: Billeder

Toscana-landskab ved Lucignano

Vi tilstræber at lade vores skriverier ledsage af billeder, hvor det er relevant. Nogle af billederne synes vi fortjener at kunne ses i stor størrelse. Den mulighed leverer menupunktet Billeder. På oversigtssiden over billedsiderne kan du vælge hvilken billedekategori, du ønsker at se billeder fra, f.eks. Piemonte: vinproducenter, en side der i skrivende stund (marts 2016) indeholder 37 miniaturebilleder fra 19 producenter. Ved at klikke på en af disse miniaturer, kommer du ind på et helsidebillede f.eks. fra Domenico Clerico's barriquehal.

Billedet ovenfor har vi taget ved Lucignano i Chianti Classico. Det er et af billederne under kategorien Chianti Classico: Landskaber og små byer.

Mange af billederne i billedsektionen findes i mindre størrelse rundt omkring på vores sider. Men billedsektionen indeholder også billeder, som kun findes netop der.

Se oversigten over alle billedsider

Til oversigten over præsentationer af alle sektioner

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.