Om Vinsiderne.dk: Artikler o.lign.

Tre artikelbilleder

Når vi har mere på hjerte, end hvad der kan rummes indenfor en vinanmeldelse eller under det mere generelle og beskrivende stof som f.eks. om de forskellige vintyper, finder det plads under menupunktet Artikler o.lign., hvor der i skrivende stund (maj 2016) er 71 af disse lidt længere skriverier.

Det er meget forskelligartet, hvad vi tager til behandling i en artikel. Billederne ovenfor refererer til tre eksempler: En artikel om et kroophold i Sverige, en anden med en meget omfattende gennemgang af hvad økologisk, biodynamisk og naturvin er for noget, og en om propfejl.

I nogle artikler ligger vægten på holdningstilkendegivelse, f.eks. når vi skriver om det tilbudsvanvid, som er blevet en del af vinmarkedet. Andre artikler handler om mere dagligdags oplevelser, og der kan være mere omfattende temaer; der er f.eks. et om dansk vin.

Vores utvivlsomt mest læste artikel, som mange finder via Google, er den om Genstande, promiller og bilkørsel.

(Billede af druepresning er fra Decanter.com)

Se siden med oversigt over alle vores artikler

Til oversigten over præsentationer af alle sektioner

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.