Gault Millau Weinguide Deutschland

Gault Millau

Vi har ved flere lejligheder hørt vinguiden Gault Millau omtalt af fans af tysk vin.

En af vores læsere, Søren Andersen, gjorde os for år tilbage opmærksom på, at der også er en online-udgave af guiden. Men under en opdatering i 2017 kan vi ikke længere finde den.

Vi har endnu ikke selv nogle erfaringer med den trykte guide, og hvad angår sitet har vi kun testet dets søgefunktion, som er amatøragtigt ringe.

Tyskkundskaber skulle være en fordel, da den engelske version ifølge Søren skulle være ganske begrænset og ikke anbefalelsesværdig.

Vi har imidlertid førstehåndskendskab til den anden af de betydende guider til tysk vin, Eichelmann Deutschlands Weine, som vi har lavet en side om. Se siden om Eichelmann Deutschlands Weine.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.