Årgange

Vi kan konstatere, at mange af vores læsere søger oplysninger om årgange, altså: hvor god er en given vin i forskellige årgange.

Vi forsøger løbende at danne os et billede af årgangenes kvaliteter, når det drejer sig om de vintyper vi drikker oftest, men når det drejer sig om det store og kompetente overblik, må vi henvise til Robert Parker og hans medarbejdere.

www.robertparker.com er der en detaljeret oversigt over hans teams vurderinger af årgangene helt tilbage til 1970 for alle vigtige vindistrikter. Den kan ses ved at klikke her eller på billedet herunder.


Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.