Enoteca's hjemmeside

Vi skrev den oprindelige anmeldelse af Enoteca's hjemmeside i april 2008. På det tidspunkt så det ud som om alt var gået i stå på siden: En 8 måneder gammel prisliste, som vi havde gjort flere erfaringer med, at man ikke kunne regne med, bl.a. med en vin, der stod omtalt som ny, men som for længst var udsolgt. Også forsiden var tydeligvis forældet, uden at vi kunne afgøre om den havde stået sådan i 1 1/2 eller 2 1/2 år.

Vi vil godt her i forbindelse med vores opdaterede anmeldelse gentage, at Enoteca er en forretning med supergode vine, og vi har kun modtaget særdeles kyndig vejledning og venlig betjening i butikken.

Vores første anmeldelse udtrykte undren over, at en seriøs og god vinforretning kan være så ligeglad med hvordan den tager sig ud på nettet.

Ændringer siden anmeldelsen

Den omtalte prisliste nåede at blive 13 måneder gammel, før den september 2008 blev opdateret. Den er så igen blevet opdateret november 2008, så noget kunne tyde på, at vigtigheden af at have informationer på hjemmesiden, der er til at regne med, for nyligt er gået op for Enoteca.

Også den omtalte forside, der før indehold en gammel flyttemeddelelse er blevet ændret, så det nu blot er den aktuelle adresse, der fremgår.

Så lidt skulle der til, før man kan tage siden alvorligt!

Ny anmeldelse

Vi fik for snart to år siden at vide, at en ny hjemmeside var på vej. Om den stadig er det, ved vi ikke. Så vi vælger ikke at vente yderligere, men anmelder i stedet siden, som den er nu. (Tilføjelse november 2013: Hjemmesiden er stadig uændret i forhold til for fem år siden.)

Er vigtige informationer til stede?

Enoteca's hjemmeside er meget minimalistisk, så informationer om vinene begrænser sig til grundoplysninger om vinene, altså om appellation, navn og pris. Og det er for så vidt - nu hvor prislisten er opdateret - helt fint, idet man må regne med, at den type kunder, der handler hos Enoteca, ved ganske meget om vin og derfor ikke har brug for at Enoteca bruger krudt på uddybende beskrivelser.

Hvordan er kvaliteten af informationerne?

Dette (standard)spørgsmål er det ikke relevant at svare på, da der, som nævnt ovenfor, ikke er uddybende oplysninger om vinene.

Bliver hjemmesiden løbende opdateret?

Med prislisten opdateret med to måneders mellemrum ser det ud til at Enoteca nu er begyndt at tage det at stille opdaterede oplysninger til rådighed alvorligt. Vi vil følge om den gode stil holder.
Vi finder aktuelt ikke noget uopdateret indhold på hjemmesiden.

Er hjemmesiden let at betjene?

Ja. Hjemmesiden er så enkel, at den er svær at fare vild i.

Er det let at finde informationerne?

Ja. Af samme grund som netop nævnt ovenfor.

Hvordan køber man?

Enoteca er en fysisk forretning, idet er hverken er webshop eller tilbud om at sende vine.
Som tidligere nævnt, har vi har kun gode erfaringer med at handle i forretningen: Rolig, venlig og yderst kyndig betjening. - Og skønne vine!

November 2008

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.