Atomwine's hjemmeside

- seriøs og velfungerende

Vi har handlet flere gange hos Atomwine via hjemmesiden, og det har altid fungeret perfekt.
Der er masser af detaljerede oplysninger om alt hvad man kan ønske sig og har brug for.
Hjemmesiden giver indtryk af en meget seriøs og dedikeret forhandler.

Er vigtige informationer til stede?

Ja, i høj grad.

Hvordan er kvaliteten af informationerne?

Udover de grundlæggende oplysninger om de enkelte vine (appellation/DOC(G), årgang osv) er der for samtlige vines vedkommende udførlige, meget personlige og detaljerede beskrivelser af vinene. Også alle producenter er indgående portrætteret.

Oplysninger om forsendelsesomkostninger og -metoder er forbilledlige. Vi har ikke set dem bedre.
Der er præcise informationer om forsendelser af et hvilket som helst kvantum.
Der er de helt rigtige anbefalinger i forbindelse med forsendelse via Danske Fragtmænd. Den eneste vi kunne ønske os yderligere er en gøren opmærksom på, at hvis man ikke er hjemme ved Fragtmands-levering, så har man valget mellem at afhente sin vin på nærmeste Fragtmands-lager måske langt pokker i vold eller at betale for genudsendelse af vinene.
En bemærkning på Atomwine's hjemmeside som "Ved ekstreme temperatur tillader vi os at tilbageholde en bestilling og afvente et hensigtsmæssigt forsendelsestidspunkt, så vinen ikke tager skade" vidner om meget stor seriøsitet. Sådan en bemærkning mener vi ikke at have set andre steder. Bravo!

Bliver hjemmesiden løbende opdateret?

Ja, det er klart vores indtryk. Atomwine har en pæn nyhedsbrevs-frekvens med bl.a. nye vine, og vi har aldrig observeret, at hjemmesiden ikke afspejler disse nyheder, ligesom vi, når vi har bestilt via webshoppen, aldrig har haft problemer med udgåede årgange eller vine.

Er hjemmesiden let at betjene?

Ja. Hjemmesiden er meget velorganiseret, og alt forekommer at være nogle få klik væk.

Er det let at finde informationerne?

Ja. Hvis man klikker sig frem, er det let at finde de vine, der interesserer en, idet de er overskueligt opdelt først efter land, dernæst efter producent. Fra startsiden er man to klik fra at have en oversigt over en producents vine.

Vi havde i vores oprindelige anmeldelse beklaget os over, at hjemmesidens søgefunktion fungerede så mangelfuldt, at vi anså den for at være til mere skade end gavn for både potentielle kunder som forhandler. Det inspirerede Atomwine til et par dage efter at diske op med en søgefunktion, der fungerer virkelig godt: Uanset om man skriver appellation/DOC(G) og/eller producentens navn (dog uden fornavn) og/eller vinens navn og/eller årgang finder den (nogenlunde) hvad den skal.
Man kan tilmed nu foretage søgninger efter forskellige kriterier, f.eks. efter prisinterval.
Det eneste vi har fundet, som man ikke får noget ud af at søge på, er regioner og distrikter (f.eks. "Piemonte" eller "Alsace"). Disse fremgår dog ud for producenterne på listerne over de enkelte landes vine, så det er svært at forestille sig, at det i praksis skulle udgøre et problem.

Hvordan køber man?

Her er der gjort alt for at der skal være hul igennem til køber: "Bestilling kan ske via telefon, brev, fax, email eller gennem onlinekøb i vor netbutik."
Det er jo helt optimalt.

Forløber købet gnidningsfrit?

Ja.
De gange vi har købt (via webshoppen), har vi kunnet konstatere, at følgende ikke er tomme ord:
"Ordren ekspederes øjeblikkeligt og vil typisk ankomme indenfor 2 dage efter betaling."

Atomwine er et godt sted at handle: Man finder let det man søger, kigger de vine ud, som man vil have, bestiller, betaler, og så kommer vinene et par dage efter. Så "enkelt" og godt kan det gøres!

April 2008

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.