Priser på Roger Sabon Châteauneuf-du-Pape vine hos producenten og i Danmark

Detail-priserne hos producenten er fra juli 2007. Alle priser herunder er i kr. Euro-priserne hos Sabon er omregnet med faktor 7,5.

Les Olivets 2004:103,50 hos Roger Sabon. 229,00 er vejledende pris hos Gobi Vin (forhandles bl.a. af SuberBest)

Réserve 2004: 125,25 hos Roger Sabon. 259,00 er vejledende pris hos Gobi Vin

Prestige 2004: 210,75 hos Roger Sabon. 399,00 er vejledende pris hos Gobi Vin og Winewaiter.dk

Det er klart, at her er da virkelig mulighed for at lave nogle "tilbud", der tager sig fantastiske ud. Således har vi flere gange set Les Olivets 2004 på tilbud i SuperBest til 149,95 - "spar 70". (Husk på, at importøren indkøber vinene hos producenten til priser, der er markant laver end det vi andre skal betale.) Som det ses ligner de 149,95 nok mere den pris, som vinen burde have permanent.
Mon ikke der også for de andre vines vedkommende er tilbud med "fantastiske besparelser" i støbeskeen? Vi får se.

Vi er ikke ene om at studse over den store prisforskel på Sabon vine dernede og heroppe. En af vores læsere har samme undren. Læs hans indlæg her.

September 2007

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.