En god påsketradition: Lam og god Tempranillo

Etiket

Til påske spiser vi altid en god hvidløgsspækket og rosmarinkrydret lammekølle ledsaget af en god spansk Tempranillo-vin, sædvanligvis en fadlagret Rioja, d.v.s. mindst en Crianza og gerne en Reserva eller Gran Reserva.

Det kunne afgjort også være anden spansk vin fremstillet af Tempranillo, f.eks. en Ribera del Duero.

En god og gennem mange år driftsikker vin, som vil være let at få fat i for de fleste, er Rioja Gran Reserva, Baron de Ley, som forhandles i føtex og Bilka samt ind imellem i Netto. Vinen er jævnligt på tilbud, hvor den er et godt køb.

Skal det være efter vores smag lidt bedre, kan vi anbefale vinene fra producenterne La Rioja Alta og Torre de Oña (begge Rioja) og Áster (Ribera del Duero), der alle kan købes hos Atomwine. Også de nævnte producenters billigste vine er virkelig gode.

Marts 2023

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.