Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Umami

anmeldelse af vinhåndteringen
Japansk køkken med fransk "touch"
København
5 stjerner

Plus:

  • Ganske omfattende vinkort med alle mulige forskellige typer vin fra hele verden. Vi havde ikke svært ved at finde højkvalitets-producenter.
  • Vi bad tjeneren anbefale en flaske vin på baggrund af vores valg af mad, idet vi ingen anelse havde om, hvordan maden ville være. Maden spændte over kammuslinger og jomfruhummer til kanin og kalvemørbrad. Tjeneren tog tydeligvis nøje bestik af situationen og anbefalede en tysk rødvin (!), og anbefalingen var perfekt, matchede og klarede det hele.
  • Vi tøvede med at sige ja tak til den anbefalede vin grundet fordomme mod/manglende erfaringer med tysk rødvin. Tjeneren var dog sikker i sin sag og lod os at smage vinen før beslutningen.
  • Vinens temperatur var perfekt, ca. 15° fra start. Det fik den lækre frugt og den fine friskhed til at stå som de skulle.
  • Vinens pris var efter danske forhold OK, Vi drak en Syrah 2002 fra producenten Knipser i Pfalz til 495 kr., hvilket er ca. faktor 2,2 i forhold til detailpris. En anden vin, som vi ved sælges detail til 205 kr. (Matteo Corregia's Marun) kostede 350 kr., dvs. faktor 1,7. Sidstnævnte eksempel er fremragende efter danske forhold.

Minus:

  • Ingen

Januar 2007

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.