Tok Tok

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Thai restaurant
København
Vinaspektet:4 stjerner
Tok Tok

Plus:

  • Vinkortet er inddelt i fem grupper: Riesling, Gewürztraminer, Grüner Veltliner, Pinot Noir, Gamay og så en enkelt Sancerre. Glimrende ide og gode valg.
  • Den smagte vin - den billigste Riesling (feinherb) - var herlig og passede så godt til maden, som vin nu kan (øl er mere velegnet).
  • Vinen var grundigt afkølet og blev uopfordret placeret i en spand med is og vand.

Neutralt:

  • Seks stikprøver viser en gennemsnitsfaktor på 2,3 i forhold til detailpriser. Det er efter danske forhold i den moderate afdeling.

Minus:

  • Den vin, vi havde valgt, var en 1-liter vin. Tjeneren bragte os den samme vin i 750 ml flaske (1 liter var udsolgt), som han ville tage samme pris for, med begrundelsen at det kun var 1 liter vinen, der var i deres system. Først efter ihærdig parlementering gik tjeneren med til at sælge vinen billigere.
  • Spanden med vores vin blev placeret, så det var meningen at tjeneren skulle sørge for at hælde op. Det var han dog ikke i tilstrækkelig grad opmærksom på, så vi flyttede spanden til vores bord.
Mad: 4 stjerner
Betjening:4 stjerner
Mad

På res­tau­rantens hjem­meside beskrives maden (på engelsk) som En opdateret version af lokale Thai retter.

De retter vi smagte var overordentlig glimrende, og krydringen var stærk.

Betjeningen var upåklagelig, venlig og effektiv. Eneste anke: Tjenerne kunne ikke ét ord dansk, hvilket koster en stjerne. Hjemmesiden er som nævnt også på engelsk. Vi finder begge dele uacceptabelt - vi er i Danmark.

Februar 2019

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.