Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Restaurant Ronni

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Thailandsk restaurant
Næstved
Vinaspektet:4 stjerner
Restaurant Ronni

Plus:

  • Lille vinkort med alsidigt udvalg af vine, der alle forekommer (i større eller mindre grad) at kunne gå sammen med thailandsk mad.
  • Efter danske forhold sympatisk prissætning af vinene. Fem stikprøver viser alle en faktor i forhold til detailpris tæt på 2,5.
  • Virkelig god og nuanceret vejledning. Ronni anbefalede hvidvin til madtypen men vidste godt at vi her i Danmark ofte foretrækker rødvin og havde også en anbefaling af en sådan.
  • Trods fuldstændig enighed i at hvidvin passer bedst valgte vi en rødvin (australsk Shiraz) som dels var dejlig, dels passede glimrende til maden.

Minus:

  • Vi bad om at få vinen kølet og fik en lille beholder, hvori flasken stod på is i bunden af beholderen, hvilken giver en overordentlig ineffektiv og i praksis umærkelig køling. Bad om at få vand i beholderen, der herefter blev fyldt halvt, så vi var som så ofte før ude for at skulle vende bunden i vejret på flasken for at få blandet den nederste kølede del af vinen med den øverste varme.
    Tilføjelse december 2015: Denne gang var der vand i køleren, ifølge Ronni fordi han havde læst vores anmeldelse og taget kritikken til sig. Køleren fungerer fint til hvidvin. Med en rødvin vil man stadig skulle vende bunden i vejret på vinen for at få kølet den øverste del.
Mad: 4 stjerner
Betjening:5 stjerner
Suppe

Meget lækker mad, hvor især suppen var helt oppe at ringe - fem stjerner. Ekstremt velsmagende og tilpas krydret. Hovedretten var også lækker men var ikke varm nok.

Betjeningen var helt i top: Rolig, venlig og opmærksom. Man følte sig velkommen og godt tilpas. Og guidningen til de tre niveauer af chilikrydring foregik med stor indlevelse.

Juni 2015

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.