LêLê nhà hàng

anmeldelse af vinhåndteringen
Vietnamesisk restaurant
København
4 stjerner
LêLê skilt

Plus:

  • Især i betragtning af, at vi på restauranten fik oplyst, at de fleste vietnamesere nok ville foretrække øl til deres mad, må vinkortet siges at være særdeles omfattende.
  • Trods en fornemmelse af en høj grad af usikkerhed hos tjeneren, hvad angår vin-rådgivning, viste de råd, som vi fik, sig at være gode, og vinene gik fint sammen med maden.
  • Vinene, som vi smagte (pr. glas) var virkelige gode og af fin kvalitet.
  • Vinene (hvide) blev serveret ved perfekt temperatur.

Minus:

  • En vin, som på kortet stod som en Chablis, og som tjeneren også kaldte Chablis, var en Petit Chablis. I og med appellationernes hierarki, er det ikke i orden at sælge den mere ydmyge Petit Chablis som en Chablis.
  • Det oplevedes som lidt voldsomt at skulle betale 86 kr. for et glas vin af moderat størrelse, når en hel flaske af vinen sælges en detail for mellem 105 og 155 kr.
    Retfærdigvis skal siges, at samme vin kostede 356 kr. for en flaske, hvilket er en faktor 2,3-3,4 (afhængig af hvilken forhandlers pris man sammenligner med), hvilket efter danske forhold må siges at være ok.

Februar 2012

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.