Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

L'altro

anmeldelse af vinhåndteringen
Italiensk restaurant
København
3 stjerner

Plus:

  • Vinkortet (som vi aldrig så under vores besøg, idet vi valgte vinmenu) er ikke stort, men det skulle nok være muligt at finde noget godt indenfor forskellige smagstyper. (Vi har tjekket vinkortet på restaurantens hjemmeside, der dog ikke er fuldt opdateret. Således fremgår to af de fire vine, vi fik, ikke.)
  • Hvidvinen blev serveret ved passende temperatur, rødvinene var noget for varme, men indenfor det acceptable.
  • Kvaliteten af de fire smagte vine var upåklagelig, dog med en tydelig fælles stil (se under Minus).
  • En vin var tydeligt iltet. Da vi gjorde opmærksom på problemet, blev der øjeblikkeligt åbnet en ny flaske.

Minus:

  • Vores vinmenu var for dyr. Til at ledsage den faste menu kan man vælge mellem 4 glas vin (240 kr.) og 4 glas vin "vino speciale" (387 kr.) Vi valgte det sidste. Dvs. vi betalte for to personer 774 kr. for en mængde vin, der med en ekstra påfyldning til sidst løb op i hvad der svarede til en lille liter. I betragtning af, at gennemsnitsprisen for de smagte flasker var 440 kr., så synes vi, at vi har betalt rigeligt.
  • De tre rødvine Nero d'Avola, en Barbera d'Alba og en Rosso di Montalcino lignede trods den forskellige oprindelse hinanden meget i udtrykket: Behagelige, meget åbne og fuldt smagende, bløde og polerede. Intet der rigtig var oppe og ringe.
    Af de ovenstående to grunde ville vi en evt. anden gang vælge at købe en flaske vin i stedet for en menu.

April 2007

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.