Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Casa d'Antino

anmeldelse af vinhåndteringen
Italiensk restaurant
København
2 stjerner

Denne anmeldelse sker på baggrund af en nok atypisk oplevelse: Jeg (Preben) skulle have en pastaret og et enkelt glas vin.
Hvis der havde været tale om mere ambitiøs brug af restauranten, ville den givetvis have opnået en højere vurdering.

Plus:

  • Vinudvalget er tydeligvis stort og meget kvalitetsbevidst.
  • Rødvinene står i vinkøleskab (dog ikke den vin jeg fik serveret et enkelt glas af)
  • Den valgte vin kostede (når vi snakker en hel flaske) faktor 2,6 i forhold til detailpris, hvilket er OK efter danske forhold.
  • Der var ved servering af et enkelt glas mulighed for at vælge mellem tre rødvine.

Minus:

  • Det var blandt de tre rødvine, der kunne vælges mellem ved servering pr. glas, ikke muligt at få et glas frugtig vin i den lettere genre, vin der passede til en enkel pastaret. (Der kunne vælges mellem en Barbera - beskrevet nedenfor - en Barbaresco og Allegrini's Amarone!)
  • Adspurgt om Barbera'en (som var en Barbera d'Asti 2004 fra producenten Revello) var den frugtige eller fadprægede type svarede tjeneren, at den var frugtig. Dette var forkert. Vinen var en ganske tung, mørk og alvorlig sag med 15% alkohol.
  • Den serverede vin forekom temmelig iltet, lugtede af flaske, der havde været for længe åben. Så den var ingen god oplevelse.

April 2006

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.