Bonjour Vietnam

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Vietnamesisk restaurant
København
3 stjerner

Vi har indtil videre kun stjerne-vurderet restauranters vinhåndtering, som fortsat vil være det primære, når vi spiser ude. Men fra og med denne anmeldelse tildeler vi også stjerner for mad og betjening.

Plus:

  • De smagte vine var af ok kvalitet. To af vinmenuens (specielt lavet i forbindelse med fast menu ved Copenhagen Dining Week) tre vine smagte os rigtig godt. (Ingen af disse vine er at finde på restaurantens menukort, så vi kan ikke udtale os om restaurantens normale sortiment.)
  • Gavmilde opskænkninger.
  • Prisen for vinmenuen var ok i forhold til kvaliteten og den opskænkede mængde.
  • Man udviste den fleksibiltet, at lade Helle ombestemme sig til kun af tage (og betale for) to af vinmenuens tre glas.
  • Halvdelen af vinkortets 12 vine kunne købes pr. glas.
  • Moderate vinpriser (vi kan dog ikke sammenligne med en detail priser, da vinkortet ikke oplyste om producenter).

Neutralt:

  • De glas der stod ved de fleste borde var ringe, med en alt for stor åbning. Det blev i situationen opvejet af, at vi fik vores byttet til nogle fornuftige glas, der stod på et enkelt andet bord.

Minus:

  • Vinkortet var overordentlig sparsomt oplysende, f.eks. Chardonnay - pris pr. fl. - pris pr. glas - tør. Her kunne man ønske sig tilføjet oprindelsesland, producent, årgang. Se vinkortet her.
  • Rødvinene blev serveret ved for høj temperatur.
Mad: 3 stjerner
Betjening:4 stjerner
Bonjour Vietnam

Maden var glim­rende og veltilberedt uden at begejstre. Sojasaucen gjorde indtryk og gav et fint tilskud til det, der måtte mangle lidt smag. Risene var sløje, tørre og sammenklumpede.

Betjeningen var venlig, imødekommende og effektiv.

Februar 2013

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.