Vin Doux Naturel

Giv dine tips til hvad der er godt at hælde i glasset. Både tips til gode hverdagsvine, luksusvine og alt derimellem er velkomne. Du kan også videregive andre vinrelaterede tips og advarsler her.
Besvar
asger nielsen
Indlæg:47
Tilmeldt:tirs 02/12-08 00:26
Vin Doux Naturel

Indlæg af asger nielsen » søn 06/12-09 16:10

Apropos dine betragtninger vedr. vin doux naturel Preben, så kom jeg lige til at tænke på, om du havde smagt vinen fra et af de klassiske huse i den apellation:

Mas Amiel, Vin Doux Naturel, Den forekommer mig at være en af de bedste, jeg har smagt i den genre. Frisk og lækker med elegant sødme og god grenache-frugt. Den koster vist 150 kr. hos Vinea Nordic, der importerer den, men jeg har også den i en del andre forretninger.

Det er deres basis-VDN, som er et udmærket køb synes jeg, men de laver også en række vintage-dessertvine, som jeg har dog ikke har smagt.

Brugeravatar
Preben Nielsen
Indlæg:713
Tilmeldt:lør 29/12-07 22:37
Geografisk sted:Nordsjælland
Kontakt:

Re: Vin Doux Naturel

Indlæg af Preben Nielsen » søn 06/12-09 16:38

asger nielsen skrev:Mas Amiel, Vin Doux Naturel, Den forekommer mig at være en af de bedste, jeg har smagt i den genre. Frisk og lækker med elegant sødme og god grenache-frugt.
Jo, den har jeg smagt mange gange og i fire årgange. Og jeg er helt enig med dig i, at den er helt i top. Men den forsvandt pludselig både hos Theis og i LIC, hvor jeg har købt den. Men jeg kan se, at den igen er at finde.

Jeg har i øvrigt engang besøgt Mas Amiel. Jeg har aldrig hverken før eller siden set større fade.

/Preben

Besvar