Fik for resten prøvet denne vin her efter jul.
Vi startede med Poggio Rosso`en fra San Felice (2000) - mums. Godt der er et par stykker endnu af den på lager
Det var her efter at Monterè kom på bordet. Ja, jeg tror simpelthen, at Pogio Rosso`en var for "detaljerig og flot". Monterè`n virkede væsentlig mere "en-dimentionel & bastant" og som en type vin, jeg ikke var vant til at smage fra Italien (og det er jo ikke nødvendigvis dårligt, slet ikke

). Det første jeg i øvrigt kom til at tænke på, da jeg duftede til Monterè`n var sjovt nok Beaujolais-vin. Ja, jeg kan måske godt høre, at det lyder underligt, men for mig var der noget Gamay-drue over den duft.
Alt i alt vil jeg sige, at skridtet fra 1. vin til 2. vin forekom mig nærmest at være "for stort", og jeg tror, at "Poggio Rosso`en gjorde Monterè`n uret".
Vil helt sikkert lægge ud med Monterè næste gang - der er heldigvis flere på lager - så der ikke kommer "forvirrende støj på linien"
