Priser - førpriser?

Alle vinrelaterede emner kan debateres. Du kan oprette debatter, give udtryk for dine synspunkter og svare på andres indlæg.
Besvar
Armani
Indlæg:30
Tilmeldt:ons 05/01-11 23:49
Geografisk sted:København
Priser - førpriser?

Indlæg af Armani » man 05/09-11 14:21

Jf. anmeldelsen her på siderne omkring H. J. Hansens tilbud på vinene fra Bernard Margrez, har jeg lige "planket" følgende indlæg på Snakvin:

"Man burde ikke blive overasket i danmark med overdrivelser omkring tilbud og nedsættelser, men den her syntes jeg er over kanten.

Blev lidt fanget af en HJ Hansen annonce der pt. er i bladende med vine fra Bernard Magrez. Vilde nedsættelser. Men efter en hurtig søgning viser de vilde nedsættelser sig at være det rene snyd og bedrag.

Jeg søgte på vinen En Silence 2005 der er sat ned med hele 315 kr. til 80 kr. flaske. Samme vin kan købes i en fransk butik til 5,83 euro... http://www.zoomici.fr/cuisine-vins/les- ... 61274.html

Det er ganske enkelt over grænsen at skrive at vinen er sat ned med de beløb."

Er verden ikke finurlig? - og efterhånden så lille, at sådanne stunts ikke fremover har en gang på jord? Vi kommer allesammen alt for meget rundt i verden ....

/Flemming

Brugeravatar
Preben Nielsen
Indlæg:713
Tilmeldt:lør 29/12-07 22:37
Geografisk sted:Nordsjælland
Kontakt:

Indlæg af Preben Nielsen » man 05/09-11 17:03

Hej Flemming

Interessant. Det klæder ikke H.J.H. hvis de som så mange andre er hoppet på den vogn.

Når det så er sagt, så synes jeg det retfærdigvis skal siges, at den ene af de fem tilbudte vine, som jeg har smagt, nemlig Priorat'en, er et superkøb til 149,95. Den smager altså langt dyrere, synes jeg. Fremragende vin til en superpris, oplever jeg.

Det kunne være spændende at høre, hvordan folk oplever vinene, hvis I har købt nogle, både om selve oplevelsen men også om hvor "dyrt" I vurderer at de smager.

/Preben

Brugeravatar
Preben Nielsen
Indlæg:713
Tilmeldt:lør 29/12-07 22:37
Geografisk sted:Nordsjælland
Kontakt:

Indlæg af Preben Nielsen » man 05/09-11 21:11

Jeg har her til aften smagt den tidligere omtalte En Silence. I og for sig glimrende vin, og man kan isoleret set næppe føle sig snydt til en pris på 80 kr. efter danske forhold. Men det er for mig helt indlysende, at hvis vinen tidligere - som det påstås - har kostet 395 kr., så er det en hidtil uhørt opskruning af normalprisen med givetvis spekulative formål. Det er simpelthen helt ude i hampen.

Billedet i forbindelse med de aktuelle Magrez-tilbud bliver derved noget grumset, idet den Priorat, som jeg tidligere skrev om (og som jeg har anmeldt), efter min mening er et rent røverkøb til 150 kr., mens En Silence kun lige akurat leverer for sine 80 kr.

Der skal kun én uhæderlighed til at undergrave troværdighed. Den præsterer HJH i mine øjne på groveste vis i forbindelse med En Silence.

/Preben

Rasmus Just
Indlæg:19
Tilmeldt:tirs 13/07-10 19:26
Geografisk sted:Århus

Indlæg af Rasmus Just » tirs 06/09-11 11:05

Hej alle
Jeg skal ikke kunne kommentere på hverken kvaliteten eller førprisen på de øvrige stærkt nedsatte vine, men jeg lavede lige en hurtig søgning på Prioratvinen. Ifølge vildmedvin.dk, der så vidt jeg ved sælger mange af Vinspecialistens vine, er normalprisen 490 kr. for Prioratvinen.

http://www.vildmedvin.dk/bernard-magrez ... -2005.aspx

Rasmus
Indlæg:79
Tilmeldt:tirs 05/05-09 15:40
Geografisk sted:Søborg

Indlæg af Rasmus » søn 11/09-11 21:22

Jeg er også træt af kunstige forpriser osv - desværre tror jeg bare, at vi må indse, at det er den måde vinmarkedet er skruet sammen på. Langt størstedelen af al vin sælges på tilbud og derfor vil folk simpelthen ikke købe noget, der ikke er meget nedsat - ærgeligt at det er sådan. Også fordi der rent faktisk ind i mellem er mange rigtige tilbud, hvor man kan få noget til en god pris. Det er bare svært at gennemskue hvis man ikke går meget op i det.

Og så lige en kommentar til Magrez. Jeg købte et par flasker af prioratvinen, og det er som Preben skriver et fremragende køb. Det er en kraftig vin, der dufter af rigtigt meget. Smagen er kraftig og meget fyldig men uden på nogen måde at kamme over i det sødmefyldte som eks. kendetegner mange oversøiske kraftige vine. Virkelig en harmonisk vin og noget af det bedste jeg har smagt meget meget længe.

Og så en bemærkning om tilbudsprisen på den vin - tidligere i år har samme vin været på kampagnetilbud til 300 kr. Så i forhold til det er det i hvert fald et helt reelt godt tilbud.

Jeg har ikke nogen mening om de andre, men prøvede også et par stykker af de to fra Toro.

Besvar