Vinsidernes debatforum -Tilmelding

Du skal holde en god tone, og du accepterer at skulle ytre dig på en måde og med et indhold, som ikke strider mod gældende lovgivning, og som ikke kan inspirere til ulovlige handlinger.
Du accepterer, at dette forums administrator har ret til at fjerne, rette eller flytte ethvert indlæg eller lukke et emne, og at han har ret til at ændre i nærværende betingelser, hvis han finder det nødvendigt. Vigtige ændringer vil blive formidlet i forum under Anden info fra Administrator.
Du er indforstået med, at indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af indlæggenes forfattere og ikke af administrator eller webmastere (bortset fra indlæg skrevet af disse), og at disse derfor ikke kan holdes ansvarlige.

Du må ikke bruge forumet til at fremme bestemte, herunder dine egne, forretningsmæssige interesser. Eksempelvis må sælgere hverken direkte eller indirekte gøre reklame for egen forretning, egne produkter eller ydelser og skal, hvis de deltager i en debat (oprettet af andre) om disse, gøre opmærksom på deres kommercielle forhold til det debatterede.

Brugerprofiler, der oprettes udelukkende med det formål at placere link til egen eller anden bestemt hjemmeside, sociale medier o.lign. accepteres ikke.

Hvis du ikke overholder de beskrevne betingelser, kan det føre til, at du permanent udelukkes fra forumet.

Din IP adresse logges i alle indlæg, der skrives til dette forum for at forebygge misbrug af enhver slags.
Som bruger giver du tilladelse til, at alle informationer, som du indtaster, gemmes i en database. Disse informationer vil ikke blive videregivet til 3. part, med mindre der er tale om potentielt kriminelle forhold. Webmastere og administrator kan dog ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle hackerangreb, der måtte føre til afsløring af disse data.
Du kan til enhver tid vælge at få slettet din profil og de oplysninger, der er gemt om dig i forbindelse med oprettelsen af profilen.