Nyhedsbrev August 2014 2100Happines
View this email in your browser

Hvad sker der i 2100Happiness?


2100Happiness har benyttet sommeren til at holde ferie og nyde det gode vejr og familiens gode selskab. Det har ikke været uforeneligt med at afprøve vine fra ca. 10 nye vinhuse, hvoraf to vinhuse er kommet til – Tormaresca og Rive delle Chiesa, og der er flere på vej.

2100Happiness har også benyttet sommeren til at gennemgå priser og forberede et par nye medlemsservices der er på vej, hvilket i kan læse mere om nedenfor.

2100Happiness har nu været i gang i trekvart år. Vi har nu 200 korkpropper i vores medlems-bowle, hvorfra vi hver måned udtrækker en vinder af månedens vin, hvilket kan følges på vores Facebookside.

Åbningstider i august

2100Happiness normalt torsdag og fredag kl. 15.00 – 18.30

Månedens vin

Carmignano 2011 fra Pratesi
Carmignano er en mindre kendt Topvin fra Toscana. Området er historisk kendt (i 1500 - 1700 tallet) for at benytte bl.a. franske druer Cabernet og Merlot sammen med Sangiovese. Siden 1975 har Carmignano haft sin egen appellation. Pratesis Carmignano er de lavet på 70 % Sangiovese, 20 % Cabernet Sauviginon og 10 % Merlot. Den er lagret 18 måneder på barriques inden den lagres 6 måneder på flaske.
Carmignano er en skøn fyldig og velstruktureret Supertoscaner der f.eks. passer glimrende til grill-bøffen.   

2100Happiness importerer Pratesi vine direkte fra Italien og har et særligt introduktionstilbud i august.Robert Parkers seneste rating (91)
 

Medlemspris kr. 100,-

Hver måned udnævner vi en vin, der fortjener ekstra opmærksomhed. Måske en overset vin, måske en særlig egnet vin og altid en vin med et særlig godt pris/kvalitet-forhold. Denne vin måneds vin kommer fra Pratesi – en af de førende Carmignano producenter fra Toscana
 

En anekdote om priser og medlemskoncepter

2100Happiness har i sommerferien foretaget et pristjek på alle vine i sortimentet, hvor der er søgt på danske resultater på alle vine via Google. Med hermed undersøgelsesresultat:
  •  Vi fandt to vine med aktuelle tilbudskampagner hvor de to vine kunne købes kr. 1,00 og kr. 1,25 billigere  
  • I 90 % tilfælde er vin mellem 15 - 40% dyrere end 2100Happiness´ faste medlemspriser
2100Happiness garanterer ikke at vi til enhver tid har Danmarks billigste priser. Den form for markedsføring lader vi de etablerede vinhandlere om.

I 2100Happiness har vi til hensigt at have Danmarks mest attraktive faste priser til medlemmerne på både eksponerede vine og mindre eksponerede vine med det til fælles at der er (i vores optik) er et rigtig godt pris-kvalitetsforhold. Det betyder, at 2100Happiness er en attraktiv mulighed for vinglade medlemmer, da de vine som 2100Happiness har i sortimentet normalt ikke kan købes billigere andre steder i Danmark, heller ikke når ”tilbuds-maskineriet” kører på sit højeste.

2100Happiness medlemmer kan slippe tilbudsræset, og i stedet vælge den vin som i har mest lyst til på dagen eller til anledningen. 
 
En del af jer vil vide at 2100Happiness har haft LIC (Lærernes Indkøbs Central) som inspiration for at etablere et niche-medlemskoncept eller rettere en kommerciel Vin-indkøbsforening.

2100Happiness og LIC havde overlap af 3 vinhuse og ca. 10 vine. LICs medlemmer skulle give ca. 15 % mere for vinene end 2100Happiness medlemmer, hvilket bl.a. kunne/kan forklares ved at 2100Happiness benytter en prisreducerende indkøbsstrategi.

Til forskel for LIC har 2100Happiness en dokumenterbar medlemsfordel, hvor også private kan købe vin til priser der normalt er forbeholdt virksomheder. LIC er gået konkurs og 2100Happiness består.

NB! 2100Happiness har pr. 1.8 2014 nedsat de faste medlemspriser på ca. 40 vine (primært vine fra Adriat tilbage til vores oprindelige priser)

Medlemsservice

 

Mobilepay ved løssalg i showroom

2100Happiness lancerer i august mulighed for at betale med Mobilepay ved løssalg i showroomet.

Dels forekommer salg af enkelt flasker til en række af jer der lige kommer forbi og mangler en flaske eller to, og dels er det for officielt at bekendtgøre at medlemmer kan købe en enkelt flasker.

Pris pr. flaske er den samme uanset om du køber en vin via webshop i kasse eller smagskasse eller en enkelt flaske i løssalg direkte fra showroom, da det blot er tænkt og ment som en fleksibel og hyggelig mulighed. 2100Happiness kalder det et Wine2go koncept.

Mobilepay forventes klar i uge 34. Indtil da benyttes kontant og Wine2go varenumre som hidtil.


Egne vinsmagninger – for private og virksomheder        

2100Happiness har fået mange forespørgsler på vinsmagninger i eget privat regi og i relation til virksomhed og arrangementer. Udover de åbne vinsmagninger som der vil komme flere af i efteråret, vil der også komme mulighed for at bestille vinsmagnings-arrangement for både private og virksomheder ligesom der vil blive skabt mulighed særlige firmaordninger - firmaarrangementer, vingaver og til personaleforeninger.  

Arrangementer og firmaordninger vil blive lanceret i den kommende tid.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om muligheden for eget arrangement eller firmaordning er du velkommen til at henvende dig til på kontakt@2100happiness.dk eller komme forbi showroomet.
Klik her og send e-mail for at høre mere om egne vinsmagninger

Flere nye vinhuse og vine på vej

                                               
Der er flere vinhuse og vine på vej til 2100Happiness end Rive della Chiesa og Tormeresca som er lagt på webshoppen – eksempelvis Zenato fra Veneto, Fratelli Grati fra Toscana, Cavit og Kellerei Bozen fra Trentino Alto Adige.

Desuden er der flere vine på vej fra bl.a. Domenico Clerico og Antinori. Fra Antinori kommer udover kultvinene Tignanello og Guado al Tasso, antageligt deres to nye spændende vine – en Chianti Riserva og en ”mellemklasse” Tignanello.
Følg os på facebook - Klik her

Vi ses i 2100Happiness!

www.2100happiness.dk

Copyright © 2014 2100Happiness, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp